When sex was safe (boek)

€ 69,00
Inclusief belasting

When sex was safe is een boek geschreven door Automobilist voor autoliefhebbers om de geschiedenis van de autosport te herbeleven aan de hand van krachtige beelden.

Bent u klaar om door dit tijdperk te reizen, de geschiedenis te herscheppen waar vaak één blik de emotie en tijdloosheid van duizend woorden vangt?

163001
Hoeveelheid

Het kost 200 uur onderzoek om het perfecte motorsport moment te vinden. Nog eens 4000 uur ontwerp- en ontwikkelingswerk gedurende verschillende maanden om de perfecte auto te modelleren en te creëren, correct nagebouwd tot op de laatste moer, bout, kras en verflaag. En de juiste partners die hun visie hartstochtelijk ondersteunen.

Automobilist is gevestigd in het hart van Europa, waar de rivieren Elbe en Isar zachtjes langs hun kantoren en ontwerpstudio's stromen, en ontwikkelt kunstwerken door middel van officieel gelicentieerde partnerschappen binnen de autosport, de teams, fabrikanten en zelfs coureurs.

Maar bovenal zijn zij een team van kunstenaars, creatieve denkers, auto- en motorsportfanaten en perfectionisten die klaar staan om een motorsportverhaal te vertellen aan de hand van krachtige beelden.

Drievoudig wereldkampioen Sir Jackie Stewart heeft ooit gezegd dat de autosport in zijn tijd en daarvoor een tijd was waarin seks veilig was en autosport gevaarlijk. Welkom op een reis door dit tijdperk, een herschepping van de geschiedenis waarbij één blik vaak de emotie en tijdloosheid van duizend woorden vastlegt.

163001

Gegevensblad

Categorieën
Livres

Specifieke referenties

Laatste reviews

chat Opmerkingen (0)
Voor het ogenblik geen klantenbeoordelingen.

When sex was safe (boek)

€ 69,00

Misschien vind je het ook leuk