Bluebird - Donald Campbell 1964 - Poster collector

€ 115,00
Inclusief belasting

Bluebird - Donald Campbell 1964 is speciaal ontworpen en gemaakt voor de Formule 1® om te herdenken dat de Engelsman Donald Campbell op 17 juli 1964 in de recordboeken terechtkwam.

In de vroege uren van de dag, werd Campbell de eerste persoon die de 400mph barrière doorbrak in een voertuig op wielen. Met het rubber van zijn banden afgescheurd, bestuurde Campbell de door een straalmotor aangedreven Bluebird-Proteus CN7 over een 12 mijl lange zoutbaan in Lake Eyre, Australië.

Officieel gelicenseerd product: Formula 1®.

Artikel wordt verkocht zonder lijst (zie beschrijving)

Hoeveelheid

Deze 403-delige design poster met gelimiteerde oplage toont de Bluebird, die de Engelsman Donald Campbell op 17 juli 1964 in de recordboeken bracht. In de vroege uren van de dag, werd Campbell de eerste persoon die de 400 mph barrière doorbrak in een voertuig op wielen. Met het rubber van zijn banden afgescheurd, vloog Campbell de door een straalmotor aangedreven Bluebird-Proteus CN7 over een 12 mijl lange zoutbaan in Lake Eyre, Australië.

Campbell's record van 403,1 km/u gemiddeld over een gemeten mijl zou slechts enkele maanden standhouden. Maar Campbell's nalatenschap en de auto waarin hij reed blijven onuitwisbare sporen in de geschiedenis van het onophoudelijke streven van de mensheid naar snelheid.

Frame

Als u een frame wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen op 02/782.27.78 of per e-mail info@speedcorner.be.

Afmeting frame: 50x70 cm.

Gegevensblad

Afmetingen
50 X 70
Editie
Limité
Poster
Conçue à l'aide des dernières technologies de modélisation 3D
afdrukken
Impression offset de haute qualité sur papier 175g/m2
vergunning
Produit sous licence officielle | Formule 1® | McLaren
Categorieën
Poster collector

Specifieke referenties

Laatste reviews

chat Opmerkingen (0)
Voor het ogenblik geen klantenbeoordelingen.

Bluebird - Donald Campbell...

€ 115,00