Maserati 8CTF "The Boyle Special" - Indianapolis 500 Mile Race 1940 - Poster collector

€ 115,00
Inclusief belasting

Maserati 8CTF "The Boyle Special" - Indianapolis 500 Mile Race 1940 is speciaal ontworpen en gemaakt voor de Formule 1® om Maserati's grootste prestaties te herdenken: de Atlantische Oceaan oversteken, zijn naam veranderen in Boyle Special en de Indianapolis 500 Mile Race winnen.

Voor al onze posters gebruiken wij offsetdrukwerk van hoge kwaliteit, eersteklas papier en een levendige kleurweergave die de tand des tijds doorstaat - net als de auto's zelf. Elk exemplaar is gelimiteerd en voorzien van een speciaal hologram om de authenticiteit aan te geven.

Product onder officiële licentie: Formula 1® | Maserati

Artikel wordt verkocht zonder lijst (zie beschrijving)

Hoeveelheid

Noem Maserati racewagens en je denkt aan de 250F waarmee Juan Manuel Fangio in 1957 het wereldkampioenschap Formule 1 won, of aan ontelbare andere sportwagens.

Maar de meest succesvolle raceauto van het Italiaanse merk was de 8CTF, een prachtige eenzitter die in 1938 werd gebouwd voor Grand Prix-races en die zijn grootste successen beleefde nadat hij de Atlantische Oceaan was overgestoken, zijn naam veranderde in de Boyle Special en de Indianapolis 500 won, niet één keer, maar twee keer in 1939 en 1940. Het palmares van de wagen op de Brickyard is schitterend met deze twee zeges, plus twee derde plaatsen en een vierde. Hij is liefdevol gerestaureerd en wordt tentoongesteld in het Indianapolis Hall of Fame Museum. Ze is nu vereeuwigd in een prachtige Automobilist poster, gemaakt in samenwerking met Maserati,

Voor al onze posters gebruiken wij offsetdruk van hoge kwaliteit, eersteklas papier en een levendige kleurweergave die de tand des tijds doorstaat - net als de auto's zelf. Elk exemplaar is gelimiteerd en voorzien van een speciaal hologram om de authenticiteit aan te geven.

Frame

Als u een frame wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen op 02/782.27.78 of per e-mail info@speedcorner.be.

Afmeting frame: 50x70 cm.

Gegevensblad

Afmetingen
50 X 70
Editie
Limité
Poster
Conçue à l'aide des dernières technologies de modélisation 3D
afdrukken
Impression offset de haute qualité sur papier 175g/m2
vergunning
Produit sous licence officielle | Formule 1® | McLaren
Categorieën
Poster collector

Specifieke referenties

Laatste reviews

chat Opmerkingen (0)
Voor het ogenblik geen klantenbeoordelingen.

Maserati 8CTF "The Boyle...

€ 115,00