Papaye McLaren - Special Bruce McLaren - Circuit de Spa Francorchamps 1968 - Verzamel affiche

€ 115,00
Inclusief belasting

Maserati 8CTF "The Boyle Special" - Indianapolis 500 Mile Race 1940 is speciaal ontworpen en gemaakt voor de Formule 1® om de 50e verjaardag te herdenken van het overlijden van Bruce McLaren, de man wiens naam fans over de hele wereld en het McLaren fabrieksteam in Woking blijft inspireren.

Op 2 juni 1970 werd de ontluikende carrière van de jonge Bruce McLaren afgebroken door een ongelukkig incident tijdens een test. De poster toont zijn auto in zijn enige F1-overwinning.

Product onder officiële licentie | Formula 1® | McLaren

Artikel wordt verkocht zonder lijst (zie beschrijving)

Hoeveelheid

Op 2 juni 1970 werd de ontluikende carrière van de jonge Bruce McLaren afgebroken door een ongelukkig testincident. Op de poster is zijn auto afgebeeld tijdens zijn enige F1®-overwinning, op het circuit van Spa-Francorchamps in België op 9 juni 1968. Volgens de conventie van die tijd moesten zijn wagens een mix zijn van Nieuw-Zeelands nationale kleuren groen, zwart en zilver, maar de papaja werd in 1968 gekozen toen Bruce begon te zien hoe de Amerikanen hun raceactiviteiten met felle kleuren adverteerden en aan de man brachten. Op de 50e verjaardag van zijn dood brengen McLaren en Automobilist hulde aan de charme en het charisma van de man wiens naam fans over de hele wereld blijft inspireren en aan het team in de McLaren-fabriek in Woking.

Voor al onze posters gebruiken wij offsetdrukwerk van hoge kwaliteit, eersteklas papier en een levendige kleurweergave die de tand des tijds doorstaat - net als de auto's zelf. Elke poster is gelimiteerd en voorzien van een speciaal hologram om de echtheid aan te geven.

Frame

Als u een frame wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen op 02/782.27.78 of per e-mail info@speedcorner.be.

Afmeting frame: 50x70 cm.

Gegevensblad

Afmetingen
50 X 70
Editie
Limité
Poster
Conçue à l'aide des dernières technologies de modélisation 3D
afdrukken
Impression offset de haute qualité sur papier 175g/m2
vergunning
Produit sous licence officielle | Formule 1® | McLaren
Categorieën
Poster collector

Specifieke referenties

Laatste reviews

chat Opmerkingen (0)
Voor het ogenblik geen klantenbeoordelingen.

Papaye McLaren - Special...

€ 115,00