Auto Union Type D Zilver - 1939

€ 45,00
Inclusief belasting

Auto Union Type D Silver - 1939 is speciaal ontworpen en gemaakt voor de Formule 1® ter herinnering aan de Mercedes-Benz en Auto Union Grand Prix racewagens die de competitie domineerden tussen 1934 en 1939.

Onze Auto Union Type D poster van het Silver Arrows project wordt door velen beschouwd als een "droomauto" en toont de rondingen van de Auto Union Type D uit 1939 - en is gedrukt op papier van hoge kwaliteit.

Product onder officiële licentie | Formula 1® | Auto Union

Artikel wordt verkocht zonder lijst (zie beschrijving)

Hoeveelheid

De naam "Silver Arrows" is synoniem met succes. Mercedes-Benz gebruikt de term vandaag nog steeds, maar het verhaal begon pas echt in de jaren 1930, toen de Duitse pers de Mercedes-Benz en Auto Union Grand Prix racewagens die de competitie domineerden tussen 1934 en 1939 "Zilveren Pijlen" noemde. Om gewicht te besparen hebben beide fabrikanten de lak van de carrosserie verwijderd, zodat het zilverkleurige aluminium eronder te zien is.

Onze Auto Union Type D poster van het Silver Arrows project wordt door velen beschouwd als een 'droomauto' en toont de rondingen van de Auto Union Type D uit 1939 - en is gedrukt op papier van hoge kwaliteit.

Voor al onze posters gebruiken wij offsetdrukwerk van hoge kwaliteit, eersteklas papier en een levendige kleurweergave die de tand des tijds doorstaat - net als de auto's zelf. Elke poster is gelimiteerd en voorzien van een speciaal hologram om de echtheid aan te geven.

Frame

Als u een frame wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen op 02/782.27.78 of per e-mail info@speedcorner.be.

Afmeting frame: 50x70 cm.

Gegevensblad

Afmetingen
50 X 70
Editie
Limité
Poster
Conçue à l'aide des dernières technologies de modélisation 3D
afdrukken
Impression offset de haute qualité sur papier 175g/m2
vergunning
Produit sous licence officielle | Formule 1® | McLaren
Categorieën
Poster Illimité

Specifieke referenties

Laatste reviews

chat Opmerkingen (0)
Voor het ogenblik geen klantenbeoordelingen.

Auto Union Type D Zilver -...

€ 45,00