Ferrari 250GTO Wit Toeristen Trofee

€ 65,00
Inclusief belasting

Ferrari 250GTO, gelimiteerde editie

Bedoeld als opvolger van de 250 GT SWB berlinetta (kort chassis), werd de Ferrari 250 GTO (Gran Turismo Omologato) eind 1960 in Maranello ontworpen. Het was een competitiemachine, ontworpen om het op te nemen tegen de sterke concurrentie in het wereldkampioenschap van 1962: Aston Martin DB4 GT Zagato, Jaguar, AC Cobra.

Voor al onze posters gebruiken wij offsetdrukwerk van hoge kwaliteit, eersteklas papier en een levendige kleurweergave die de tand des tijds doorstaat - net als de auto's zelf. Elke poster is gelimiteerd en voorzien van een speciaal hologram om de echtheid aan te geven.

Product onder officiële licentie: Formula 1® | Ferrari

Artikel wordt verkocht zonder lijst (zie beschrijving)

Hoeveelheid

De legendarische Ferrari 250 GTO domineerde de populaire Tourist Trophy Race in het begin van de jaren 1960. Onze postercollectie viert het succes van de raceauto's op dit evenement - en vooral op Goodwood, waar de race in totaal 7 jaar werd gehouden voordat hij op een andere plaats werd gehouden.

Deze Ferrari 250 GTO poster toont met trots de enige 250 GTO die in het wit werd afgewerkt - een auto waarmee Mike Parkes in 1963 op Goodwood naar de 2de plaats reed. De auto is ontworpen en gebouwd door een team onder leiding van Giotto Bizzarrini en zijn racestamboom is nog een reden waarom hij zo hoog in aanzien staat - en dat prestige is in de loop der tijd alleen maar toegenomen.

Voor een auto van deze omvang hebben wij dik, luxueus papier gebruikt en de productie beperkt tot 1.000 exemplaren.

Frame

Als u een frame wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen op 02/782.27.78 of per e-mail info@speedcorner.be.

Afmeting frame: 50x70 cm.

Gegevensblad

Afmetingen
50 X 70
Editie
Limité
Poster
Conçue à l'aide des dernières technologies de modélisation 3D
afdrukken
Impression offset de haute qualité sur papier 175g/m2
Categorieën
Poster limité

Specifieke referenties

Laatste reviews

chat Opmerkingen (0)
Voor het ogenblik geen klantenbeoordelingen.

Ferrari 250GTO Wit...

€ 65,00