Ferrari 250GTO Red GoodWood

€ 65,00
Inclusief belasting

Ferrari 250GTO RED GOODWOOD, gelimiteerde oplage.

De Ferrari 250 GTO (Gran Turismo Omologato), bedoeld als opvolger van de 250 GT SWB berlinetta, werd eind 1960 in Maranello ontworpen. Het was een competitiemachine, ontworpen om het op te nemen tegen de sterke concurrentie in het wereldkampioenschap van 1962: Aston Martin DB4 GT Zagato, Jaguar, AC Cobra.

Voor al onze posters gebruiken wij offsetdrukwerk van hoge kwaliteit, papier van hoge kwaliteit en een levendige kleurweergave die de tand des tijds doorstaat, net als de auto's zelf. Elke poster is gelimiteerd en voorzien van een speciaal hologram om de echtheid aan te geven.

Product onder officiële licentie: Formula 1® | Ferrari

Artikel wordt verkocht zonder lijst (zie beschrijving)

Hoeveelheid

Deze rode Ferrari 250 GTO poster toont de opvallende auto van Graham Hill, die in 1963 de Tourist Trophy race op Goodwood won. Deze auto, die is ontworpen en gebouwd door een team onder leiding van Giotto Bizzarrini, heeft een race-stamboom die verklaart waarom hij zo hoog in aanzien staat - en dat prestige is in de loop der tijd alleen maar toegenomen.

De legendarische Ferrari 250 GTO domineerde Goodwood's begeerde Tourist Trophy race in de vroege jaren 1960 en onze poster collectie is een viering van het succes van de raceauto op dat evenement.

Zoals het een auto van dit formaat betaamt, hebben wij dik, luxueus papier gebruikt en de productie beperkt tot 1000 exemplaren.

Frame

Als u een frame wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen op 02/782.27.78 of per e-mail info@speedcorner.be.

Afmeting frame: 50x70 cm.

Gegevensblad

Afmetingen
50 X 70
Editie
Limité
Poster
Conçue à l'aide des dernières technologies de modélisation 3D
afdrukken
Impression offset de haute qualité sur papier 175g/m2
Categorieën
Poster limité

Specifieke referenties

Laatste reviews

chat Opmerkingen (0)
Voor het ogenblik geen klantenbeoordelingen.

Ferrari 250GTO Red GoodWood

€ 65,00