Bantam Midget - Rood

€ 399,00
Inclusief belasting

De Bantam Midget is een exacte replica van de raceauto die in 1939 in New York werd gebruikt voor motorraces. Deze auto kon snelheden bereiken van meer dan 150 mijl per uur!

Je kunt de motorkap optillen en de replica van de motor bewonderen, je kunt het luxueuze leer van de bestuurdersstoel voelen en tal van andere coole details.

Klaar om de baan op te gaan? 

PC012
Hoeveelheid

Verbazingwekkend geavanceerde raceauto's op schaal 1:8 raceten vastgemaakt aan een paal of ketting rond een hellend houten racecircuit, waarbij snelheden van meer dan 150 km/u gehaald werden... Stel je een hoek van de New York Wereldtentoonstelling van 1939 voor. Duizenden mensen verdringen zich rond een miniatuur racebaan waar raceauto's worden klaargemaakt voor een grote race. Het gegil van motoren vult de lucht. Een NASCAR, Le Mans, Nuburging mini...

Een Amerikaans tijdverdrijf; de technologie, de auto's, de opwinding! Spindizzy, zo genoemd naar de duizelingwekkende snelheden die ze haalden, waren geïnspireerd op full size racewagens. Grootschalige handgemaakte miniaturen werden gebouwd door bekwame eigenaars, die vaak honderden uren aan elke wagen besteedden. Het waren ware kunstwerken gecombineerd met hedendaagse technologie.

Gekoesterd door hun eigenaars, worden ze nu begeerd door verzamelaars en autoliefhebbers over de hele wereld. Met zijn lengte van bijna 50 cm is de Bantam een imposante verschijning in een mannenkamer, bibliotheek, kantoor of ontvangstruimte. Echt handgemaakt, traditioneel gestempelde carrosseriedelen van aluminium, messing en gepolijst mahoniehout.

Til de motorkap op, bewonder de replica van de motor. Draai het stuur van de cockpit en kantel de voorwielen. Voel het luxueuze leder van de bestuurdersstoel. Het is een vleugje auto geschiedenis. High-tech nostalgie op zijn best.

PC012

Gegevensblad

Hoogte
Breedte
Lengte
Gewicht
Kleur
Rood

Specifieke referenties

Laatste reviews

chat Opmerkingen (0)
Voor het ogenblik geen klantenbeoordelingen.

Bantam Midget - Rood

€ 399,00

Misschien vind je het ook leuk