Mercedes Benz W154 Zilver - 1939

€ 45,00
Inclusief belasting

Mercedes Benz W154 Silver - 1939 is speciaal ontworpen en gemaakt voor de Formule 1® ter herinnering aan de Grand Prix-racewagens van Mercedes-Benz en Auto Union die de competitie domineerden tussen 1934 en 1939.

Voor al onze posters gebruiken wij offsetdrukwerk van hoge kwaliteit, eersteklas papier en een levendige kleurweergave die de tand des tijds doorstaat - net als de auto's zelf. Elke poster is gelimiteerd en voorzien van een speciaal hologram om de echtheid aan te geven.

Product onder officiële licentie: Formula 1® | Mercedes Benz

Artikel wordt verkocht zonder lijst (zie beschrijving)

Hoeveelheid

De naam "Silver Arrows" is synoniem met succes. Mercedes-Benz gebruikt de term vandaag nog steeds, maar het verhaal begon pas echt in de jaren 1930, toen de Duitse pers de Mercedes-Benz en Auto Union Grand Prix racewagens die de competitie domineerden tussen 1934 en 1939 "Zilveren Pijlen" noemde. Dit was gedeeltelijk te wijten aan het feit dat de lak van de auto's was verwijderd om aan de racevoorschriften te voldoen, waardoor het aluminium eronder bloot kwam te liggen en ze een zilveren buitenkant kregen.

Deze Mercedes-Benz W154 poster uit 1939 van het Silver Arrows project is gedrukt op papier van hoge kwaliteit om de sfeer van die tijd weer te geven.

Voor al onze posters gebruiken wij offsetdrukwerk van hoge kwaliteit, superieur papier en een levendige kleurweergave die de tand des tijds doorstaat - net als de auto's zelf. Elke poster is gelimiteerd en voorzien van een speciaal hologram om de echtheid aan te geven.

Frame

Als u een frame wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen op 02/782.27.78 of per e-mail info@speedcorner.be.

Afmeting frame: 50x70 cm.

Gegevensblad

Afmetingen
50 X 70
Editie
Limité
Poster
Conçue à l'aide des dernières technologies de modélisation 3D
afdrukken
Impression offset de haute qualité sur papier 175g/m2
vergunning
Produit sous licence officielle | Formule 1® | McLaren
Categorieën
Poster Illimité

Specifieke referenties

Laatste reviews

chat Opmerkingen (0)
Voor het ogenblik geen klantenbeoordelingen.

Mercedes Benz W154 Zilver -...

€ 45,00