Maserati A6GCS BERLINETTA

€ 65,00
Inclusief belasting

Maserati A6GCS BERLINETTA, gelimiteerde editie.

De A6GCS was misschien niet de meest succesvolle auto op het circuit, maar hij valt toch op door zijn schoonheid en de ogenschijnlijke eenvoud van zijn lijnen

Voor al onze posters gebruiken wij offsetdrukwerk van hoge kwaliteit, eersteklas papier en een levendige kleurweergave die de tand des tijds doorstaat - net als de auto's zelf. Elke poster is gelimiteerd en voorzien van een speciaal hologram om de echtheid aan te geven.

Product onder officiële licentie | Formula 1® | Maserati 

Artikel wordt verkocht zonder lijst (zie beschrijving)

Hoeveelheid

De Maserati A6GCS Berlinetta is een autokunstwerk. Maar, ironisch genoeg, werd het geboren uit een racefrustratie. Toen stortregens een ravage aanrichtten tijdens de Mille Miglia van 1952 en het rijgedrag van de A6-modellen bemoeilijkten, drongen de autocoureurs er bij Maserati op aan om verbeteringen aan te brengen. Een oplossing was om een Maserati 2000 Sport te voorzien van Pinin Farina's 'Berlinetta' gesloten carrosserie. Het resulterende meesterwerk werd voor het eerst gepresenteerd op de Autosalon van Turijn in 1954.

Met slechts vier Pinin Farina-modellen heeft de Berlinetta A6GCS een speciale plaats in de automobielgeschiedenis. Automobilist eert met trots het erfgoed van de auto met deze officieel gelicenseerde limited edition poster.

Frame

Als u een frame wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen op 02/782.27.78 of per e-mail info@speedcorner.be.

Afmeting frame: 50x70 cm.

Gegevensblad

Afmetingen
50 X 70
Editie
Collector
Poster
Conçue à l'aide des dernières technologies de modélisation 3D
afdrukken
Impression offset de haute qualité sur papier 175g/m2
Categorieën
Poster limité

Specifieke referenties

Laatste reviews

chat Opmerkingen (0)
Voor het ogenblik geen klantenbeoordelingen.

Maserati A6GCS BERLINETTA

€ 65,00