BB Korn - Groen

€ 499,00
Inclusief belasting

De BB Korn is een legendarische auto, bestuurd in de jaren 30 en ontworpen door de beroemde Mr. Barney Korn. Deze raceauto kan ongelooflijke snelheden bereiken en duizenden mensen inspireren.

Klaar om de baan op te gaan?

PC013
Hoeveelheid

De technisch onderlegde enthousiastelingen van de jaren 1930 hielden ervan om met de legendarische BB Korns wagens op de banen van de club te rijden. Ze werden tether cars of Spindizzy genoemd, bereikten ongelooflijke snelheden en inspireerden duizenden tot verbeteringen en uitvindingen.

BB Kron Manufacturing Company oprichter Barney Korn produceerde verschillende modellen van vastgebonden auto's die, als vintage antiek, verbazingwekkende bedragen opbrengen op veilingen.

Voor de kinderen van zijn klanten ontwierp en bouwde Mr. Korn "The Indianapolis", een vooroorlogs geschenk zonder elektriciteit. Het idee was om de kinderen enthousiast te maken en ze te betrekken bij auto-activiteiten.

Onze Indy "play" is een eerbetoon aan het erfgoed van Korn met een gedetailleerd dashboard, rubberen banden en een handgemaakte groene carrosserie.

PC013

Gegevensblad

Hoogte
Breedte
Lengte
Gewicht
Kleur
Groen

Specifieke referenties

Laatste reviews

chat Opmerkingen (0)
Voor het ogenblik geen klantenbeoordelingen.

BB Korn - Groen

€ 499,00